Responsive Menu
Add more content here...


Tudor Ionuţaş, noul pariu al tenisului sălăjean

După Eric Verdeş şi Patrik Bolduţ, Sălajul mai lansează un nume în interesant în “sportul alb”. Tudor va împlini 10 ani în luna septembrie, dar deja are în palmares câteva medalii. Se pregăteşte sub comanda antrenorului Horea Margin, dar este legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club. Recent, puştiul a reuşit o performanţă importantă, reuşind să se califice în optimile de finală ale Campionatului Naţional U10, la prima sa participare!!!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 733 views
A+A-
Reset

În ultimii ani, tenisul sălăjean a lansat mai multe nume – Ioana Lung, Eric Verdeş sau Patrik Bolduţ. Dacă prima a renunţat la sportul de performanţă, Eric a ajuns la o Universitate din New York, unde evoluează în Campionatul Universitar American, dar şi la diferite turnee ITF. Patrik este un tânăr aflat într-o continuă ascensiune şi a confirmat potenţialul avut.

Însă, un nou nume interesant apare în tenisul sălăjean. Vorbim de Tudor Ionuţaş, sportiv născut pe data de 16 septembrie 2014. A început tenisul la ACS Tennis Pro Zalău, însă de aproximativ şapte luni de zile se pregăteşte sub comanda antrenorului Horea Margin.

Puştiul este legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi deja are în palmares câteva medalii. A reuşit să câştige şi un turneu, chiar înainte de participarea la Campionatul Naţional U10. Tudor s-a aflat la prima participare, astfel că nu avea un obiectiv anume. Însă, acesta a surprins pe toată lumea şi a reuşit să se califice până în optimile de finală, ajungând între primii 16 sportivi din ţară.

Această performanţă nu era posibilă fără sprijinul antrenorilor şi persoanelor care s-au implicat în bunul progres al sportivului.

„Nu am avut un obiectiv anume pentru Campionatul Naţional, Tudor fiind la prima participare. Mi-am dorit doar să aibă plăcerea de a juca, să se simtă bine şi să facă meciuri bune în care să aibă o atitudine potrivită. Rezultatele contează mai puţin la această categorie de vârstă. Important este să iubească sportul. Datorită muncii şi atitudinii arătate pe teren a reuşit să ajungă în primii 16 din ţară. Sunt meritele lui, este un băiat serios. Pe această cale ţin să îi felicit pe părinţi pentru că sunt deschişi şi avem o colaborare frumoasă. Mă bucur de toată încrederea lor şi ţin să le mulţumesc pe această cale pentru că au încredere în filosofia mea. De asemenea, ţin să îi mulţumesc lui Sergiu Carp pentru susţinere, lui Nicole Pop care ne ajută pe partea de kinetoterapie şi inclusiv lui Bogdan Vereş”, ne-a declarat Horea Margin.

You may also like

Leave a Comment