Tudor Ionuţaş, finalist în Bistriţa

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 504 views
A+A-
Reset

Puştiul pregătit de Horea Margin a ajuns până în finala categoriei U10 la Trofeul Tub Schneider Electric. Tudor Ionuţaş este un nou talent pe care judeţul Sălaj îl propune în materie de tenis masculin

După Eric Verdeş sau Patrik Bolduţ, sportivi precum Ianis Mesaroş sau, mai
nou, Tudor Ionuţaş speră să le calce pe urme celor doi mai sus menţionaţi.La fel ca Bolduţ, Ionuţaş a început tenisul la ACS Tennis Pro Zalău, însă, a făcut recent pasul spre ACS Sergiu Carp Tennis Club şi se pregăteşte sub comanda antrenorului Horea Margin.

Deocamdată, puştiul participă la turneele zonale din calendarul Federaţiei Române de Tenis şi reuşeşte să se remarce de fiecare dată, fie cu o clasare pe podium sau chiar cu trofeul câştigat. La finele săptămânii trecute, Tudor Ionuţaş a fost prezent la Bistriţa unde a luat startul competiţiei Trofeul Tub Schenider Electric.

Sălăjeanul a participat la categoria de vârstă 10 ani, unde a fost favorit principal. A reuşit să ajungă fără probleme până în finala competiţiei, acolo unde a fost nevoit să se recunoască învins de “revelaţia” Aron Chebac.

You may also like

Leave a Comment