Responsive Menu
Add more content here...


Tricoul lui Miodrag Belodedici, cel mai licitat de la Memorialul Radu Gog. VEZI toate tricourile licitate

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 91 views
A+A-
Reset

Celebra licitaţie de tricouri din cadrul evenimentului caritabil propune la ediţia din acest an tricoul lui Miodrag Belodedici, membru al Generaţiei de Aur. Acesta este şi cel mai licitat tricou până în prezent, ajungând la suma de 2.800 de lei, în momentul redactării acestui articol. Doritorii pot licita şi pentru tricourile actualilor internaţionali, Alexandru Mitriţă sau Alexandru Cicâldău


La fel ca în ultimii ani, şi la ediţia din 2020 va avea loc, deja celebra licitaţie de tricouri. Organizatorii fac eforturi mari pentru ca la licitaţie să ajungă tricourile unor sportivi consacraţi.

La ediţiile trecute, tricoul Cristinei Neagu sau cel al lui Ioan Ovidiu Sabău au depăşit suma de 3.000 de lei.  Una peste alta, organizatorii Memorialului fac eforturi pentru ca şi lista ediţiei din acest an să fie stufoasă şi variată, pentru cei care vor licita.

 

Până în prezent, doritorii pot licita pentru tricourile lui Alexandru Mitriţă purtat la Naţionala României în meciul cu Suedia, cu semnăturile tricolorilor, dar şi pentru cel al lui Emanuel Culio de la CFR Cluj, Olimpiu Moruţan (FCSB) sau Alexandru Cicâldău, „decarul” Universităţii Craiova şi om de bază al Naţionalei de Tineret alături de care a ajuns până în semifinalele Campionatului European din vara lui 2018.

La licitaţie au fost propuse şi tricourile lui Andrei Cristea (Poli Iaşi), Roland Niczuly (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Mihai Roman (FC Botoşani), Andrei Dragu (Energeticianul Târgu Jiu – Liga a II-a), un tricou cu semnăturile jucătorilor de la Pandurii Târgu Jiu, un tricou de antrenament al echipei Al Faisaly cu semnătura lui Mircea Rednic sau maioul lui Monel Sabou în care atletul a alergat la Maratonul din Chicago în 2018.

În continuare organizatorii vor veni şi cu alte surprize, iar lista va fi actualizată.

Până atunci, însă, cel mai licitat tricou este cel al lui Miodrag Belodedici, component al Generaţiei de Aur a României. Tricoul „Căprioarei” a ajuns la suma de 2.800 de lei în momentul redactării acestui articol, sumă oferită de Vasile Ardelean, cel care este alături de Memorilul Radu Gog la fiecare ediţie, implicându-se activ la licitaţia de tricouri.

Cei care doresc să liciteze pentru tricouri o pot face pe pagina de facebook a Memorialului Radu Gog.

You may also like

Leave a Comment