Tricoul lui Alex Bourceanu, cel mai râvnit de la Memorialul Radu Gog

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 96 views
A+A-
Reset

La finele acestei săptămâni va avea loc ediţia cu numărul 18 a Memorialului Radu Gog. De ani buni, în cadrul evenimentului are loc şi o licitaţie de tricouri, iar fondurile strânse se îndreaptă către familia fostului arbitru, Radu Gog. Şi în acest an, organizatorii propun tricouri interesante la această licitaţie. În total vor fi scoase la licitaţie peste 20 de tricouri. Opt au fost scoase deja la licitaţie, iar cei interesaţi au putut licita.

Până în prezent, cel mai râvnit tricou este cel al lui Alex Bourceanu de la echipa naţională a României, purtat într-un meci din 2011. Până în prezent, cea mai bună ofertă a venit din partea lui Ovidiu Opriş care a oferit 1.400 de lei pentru tricoul lui Bourceanu. La licitaţie a participat şi Steliano Filip – fost jucător la Dinamo, şi el cu prezenţe la echipa naţională a României.

Până la ora redactării acestui articol, pe locul 2 în topul dorinţelor se află un tricou purtat de Ciprian Deac la CFR Cluj într-un meci din Conference League, cu toate semnăturile colegilor săi din sezonul 2022 – 2023. Oferta de 1.100 de lei al lui Csongor Olajos este cea mai bună de până acum. Însă, licitaţia continuă şi în zilele următoare

Pe locul 3 în acest top se află un tricou din handbalul feminin, purtat de Lorena Ostase la Rapid. Aici, licitaţia a ajuns la 950 de lei, sumă oferită de către Ovidiu Opriş, cel care are cea mai bună ofertă şi la tricoul lui Alex Bourceanu.

Un alt tricou râvnit este cel al lui al lui Simone Scuffet, purtat la CFR Cluj într-un meci din Cupa României, sezonul 2022 – 2023, ajuns la suma de 800 de lei, oferită de Răzvan Benţe, dar şi cel al lui Damjan Djokovic de la FCSB, care a ajuns la suma de 700 de lei, suma oferită de către Vlad Muscan.

Au mai fost scoase la licitaţie tricoul lui David Popovici (cea mai bună ofertă 650 de lei – Vlad Orţan), tricoul lui Andrei Chindriş de la UTA Arad (550 de lei – Radu Mureşan), tricoul lui Anass Achahbar de la Sepsi OSK (450 de lei – Adrian Buda).

În zilele următoare, organizatorii vor scoate la licitaţie şi alte tricouri interesante, iar cei care doresc să participe o pot face urmărind activitatea paginii de facebook Memorialul Radu Gog.

You may also like

Leave a Comment