Responsive Menu
Add more content here...


Tricolorul LMV l-a transferat pe liberoul campioanei Franței

by Călin ONICAŞ
0 comment 743 views
A+A-
Reset

Ploieștenii au bifat încă o achiziție de marcă, după ce l-au înregimentat pe internaţionalul olandez Gijs Jorna, cel care în sezonul trecut a câştigat titlul în Hexagon cu Chaumont Volleybal 52, cu care a fost şi finalist în Challenge Cup!


Încet-încet, gruparea prahoveană îşi cristalizează sextetul cu care vrea să câştige titlul naţional în noua stagiune.

După ce i-a transferat pe internaţionalii Cristian Bartha, Bogdan Olteanu şi Laurenţiu Lică şi pe austriacul Philipp Kroiss,ploieştenii au finalizat şi contractul cu Gijs Jorna (n. 30 mai 1989, 189 cm, 85 kg), un titular din Naţionala Olandei, care are 150 de selecţii!

El s-a remarcat la fileu şi cu echipa din „Ţara Lalelelor”, astfel că în anul 2012 a fost desemnat cel mai bun libero din Liga Europeană.

Liberoul olandez vine în România după un sezon de vis în Hexagon, acolo unde a cucerit medalia de aur cu echipa Chaumont Volleybal 52, care tot în acest an a fost şi finalistă în Challenge Cup!

Deşi este originar din Olanda, Gijs Jorna s-a remarcat  în Belgia, acolo unde a îmbrăcat tricoul formaţiilor Noliko Maaseik şi Precura ANTWERPEN.

Să precizăm faptul că voleibalistul în vârstă de 28 de ani a avut rezultate notabile şi în Belgia, astfel că în sezonul 2014 – 2015 el a evoluat în grupele Ligii Campionilor cu Precura Antwerpen, cu care a fost şi finalist în Cupa Belgiei!

 

You may also like

Leave a Comment