Responsive Menu
Add more content here...


Trei zile pline de volei. Turneul de promovare pentru Divizia A1 se joacă la Zalău. PROGRAMUL 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

De vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău are loc turneul de promovare pentru Divizia A1, la care participă Volei Club Zalău, Academia Tomis Constanţa, CSM Suceva şi CS Oţelul Roşu. Cele patru echipe se vor lupta pentru primele două locuri care asigură promovarea în prima ligă de volei

Volei din plin în acest weekend, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău. Pe lângă partida din Divizia A1, dintre SCM Zalău şi Olimpia Titanii Bucureşti, care are loc sâmbătă de la ora 18.00, de vineri şi până duminică vor mai avea loc alte 6 meciuri  de volei. Este vorba de partidele din cadrul turneului de promovare pentru Divizia A1, turneu la care participă Volei Club Zalău, Academia Tomis Constanşa, CSM Suceava şi CS Oţelul Roşu.

Volei Club Zalău a obţinut dreptul de a organiza acest turneu la Zalău, iar formaţia condusă de Gabriel Terheş speră într-o promovare istorică, la doar 7 ani de la înfiinţare!

Pentru a reuşi acest lucru, Volei Club Zalău trebuie să se claseze în primele două locuri la acest turneu. La prima vedere, Academia Tomis Constanţa pare cel mai solid adversar, fiind vorba de o echipă ce provine dintr-un oraş care cu ani în urmă domina voleiul românesc. Academia Tomis Constanţa a câştigat Seria Est, iar în cele 12 meciuri a obţinut 30 de puncte. Locul secund în Seria Est a fost obţinut de CSM Suceava, cu opt victorii în cele 12 etape.

Volei Club Zalău pariticipă la turneul de promovare din postura câştigătoarei Seriei Vest. Gruparea condusă de Gabriel Terheş a strâns 26 de puncte în cele 12 meciuri, în timp ce pe locul secund s-a clasat CS Oţelul Roşu.

Se va juca în sistemul “fiecare cu fiecare”, în fiecare zi urmând să fie programate câte două partide.

“Vor fi trei zile pline de volei la Zalău. Sperăm să fie meciuri frumoase, să vină multă lume la sală, care să aprecieze calitatea voleiului, deoarece până la urmă este un turneu de promovare. Obiectivele noastre sunt aceleaşi, să obţinem cât mai mult de la fiecare joc. După ce se va termina acest turneu şi practic se va termina sezonul 2021 – 2022 pentru noi, vom trage linie şi vom lua decizii. Dacă ne uităm la cele două serii vedem că echipa din Constanţa a terminat detaşat pe locul 1 în Seria Est şi fără discuţie este cel mai puternic adversar, dar este de luat în seamă şi CSM Suceava. Cu Oţelul Roşu ne-am mai întâlnit în serie şi am avut o înfrângere, iar în rest victorii. Cred că va fi un turneu reuşit şi aşteptăm cât mai multă lume să susţină echipa din Zalău, având în vedere că majoritate jucătorilor sunt din rândul tinerilor din Zalău, de la CSS şi de la Academia de Volei Lazăr Marius”, ne-a declarat Gabriel Terheş.

Programul turneului de promovare:

Vineri, ora 14.00: CS Oţelul Roşu – CSM Suceava

Ora 17.00: Volei Club Zalău – Tomis Constanţa

Sâmbătă, ora 12.00: Oţelul Roşu –  Tomis Constanţa

Ora 15.00: Volei Club Zalău – CSM Suceava

Duminică, ora 10.00: Tomis Constanţa – CSM Suceava

Ora 13.00: Volei Club Zalău – CS Oţelul Roşu

You may also like

Leave a Comment