Responsive Menu
Add more content here...


Trei șoferi au rămas pietoni după ce s-au urcat la volan sub influența băuturilol alcoolice

by Mihai POP
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Cei trei bărbați din Șălaj depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice riscă dosar penal. Faptele lor a pus alte vieți în pericol, fapt pentru care acum sunt pietoni


Primul dosar a fost întocmit de polițiștii din Jibou. La data de 18 septembrie, ora 15.39, un bărbat din comuna Surduc, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 25, prin localitatea Tihău. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faptă de acest gen a fost constatată și de polițiștii din Șimleu Silvaniei. Sâmbătă, 20 septembrie , la ora 18.41, un bărbat din comuna Vârșolț a fost oprit pentru control în timp ce se deplasa cu mașina prin Șimleu. Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aproape de miezul nopții 20 septembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au identificat pe Drumul Județean 109 E, între localitățile Rus și Șimișna, un bărbat din comuna Șimișna, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

You may also like

Leave a Comment