Responsive Menu
Add more content here...


Trei sălăjeni prinşi beţi la volan în numai trei ore

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 10 august, la ora 21:01, pe  str. Principala nr. 68 din Badon, lucratorii Biroului Rutier au  identificat in trafic un autoturism inmatriculat in Salaj  condus  de un tânăr de 23 de ani, din judetul  Salaj, care aveea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Acesta a fost  condus la UPU  Zalau, unde  i-au fost recoltate mostre biologice in vederea  stabilirii alcoolemiei in sange.

S-a intocmit  dosar penal pentru savarsirea infractiunii de “Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica peste limita legala admis.

Tot sâmbătă seara, la ora 23:30, lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au identificat un bărbat de 35 ani, din Sălaj, care a condus un autoturism pe  DC28, la intrare în localitatea Topliţa, direcţia Purcăreţ-Topliţa, şi, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultând o  concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul Orăşenesc Jibou pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Se fac cercetări cu autorul în stare de libertate pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influienţa băuturilor alcoolice.

O oră mai târziu, la ora 00.30, duminică, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag aflaţi în exercitarea atribuţiilor de servici au oprit pentru control pe DC105, in localitatea Giurtelecu Şimleului, un autoturism condus de o persoana de 54 ani, din Sălaj, care avea o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur, în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orasenesc Simleul Silvaniei, unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Şi în cazul lui, au fost întocmite acte procedurale privind infracţiunea de conducere a unui vechicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

You may also like

Leave a Comment