Responsive Menu
Add more content here...


Trei sălăjeni, în cantonament cu Naţionala de fotbal-tenis

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Flavius Seiche, Mark Mocan şi Luca Cristian s-au pregătit  în aceste zile la Mamaia alături de lotul naţional. Cei trei sălăjeni evoluează pentru Chimia Râmnicu Vâlcea, formaţie pentru care în perioada 5 – 7 iulie vor evolua la Cupa României, tot la Mamaia


Unul dintre sporturile care au prins aripi în ultimii ani în România, dar nu numai este unul practicat de toţi copiii şi care acum au posibilitatea să îl practice şi într-un mod profesionist. Vorbim de fotbal-tenis.

În campionatul intern sunt angrenate 12 echipe, printre care şi Chimia Râmnicu Vâlcea, formaţie pentru care evoluează şi trei sălăjeni, Flavius Seiche, Mark Mocan şi Luca Cristian. Cei trei evoluează cu succes la gruparea din Vâlcea şi graţie prestaţiilor bune de la echipa de club, aceştia au fost convocaţi şi la lotul naţional.

De sâmbătă şi până joi, naţionala României de fotbal-tenis a efectuat un cantonament la Mamaia, iar printre cei selectaţi să participe la acest stagiu de pregătire se află şi cei trei sălăjeni. În acest cantonament nu s-a aflat doar Naţionala de seniori, ci şi reprezentativele de juniori, tineret şi feminin.

Federaţia Română de Fotbal-Tenis - Cluburi şi Asociaţii Judeţene, F.R.F.T. – C.A.J. a organizat acest cantonament în vederea pregătirii particpării la Campionatul European 2019 Seniori (masculin, feminin, mix), U 21 mixt şi juniori masculin ce va avea loc în perioada 22 – 27 octombrie în Moldova / Ungaria. Până la startul Europenelor, este foarte posibil ca Naţionalele noastre să mai efectueze cel puţin un cantonament.

Până atunci, după cum spuneam, de sâmbătă, 29 iunie şi până joi, 4 iulie, loturile naţionale s-au pregătit la Mamaia, acolo unde efectuează trei antrenamente pe zi. Dis-de-dimineaţă, seniorii s-au pregătit pe plajă, după care, al doilea antrenament a fost unul specific, iar la final, jucătorii au jucat între ei fie la simplu, dublu sau triplu.

Ultimul antrenament a fost unul fizic. Flavius Seiche, Mark Mocan şi Luca Cristian se pregătesc exemplar şi îi mulţumesc preşedintelui pentru această convocare.

“Îi mulţumim preşedintelui Frederico Da Luz Tavares pentru că ne-a convocat în cantonament şi sperăm că evoluţiile noastre o să fie din ce în ce mai bune. Avem aici nişte condiţii de pregătire foarte bine, iar organizarea este ireproşabilă”, ne-a spus Flavius Seiche.

Să spunem că la finalul acestei săptămâni va avea loc şi Cupa României la fotbal-tenis, tot la Mamaia, acolo unde vor participa toate echipele înscrise în campionat, dar şi câteva echipe de la Futnet, aceştia onorând invitaţia Federaţiei Române de Fotbal-Tenis.

Competiţia se va desfăşura în perioada 5 – 7 iulie, la Mamaia, iar sălăjenii Marko Mocan, Luca Cristian şi Flavius Seiche vor evolua pentru Chimia Râmnicu Vâlcea, sperând la o clasare cât mai bună. Cupa României va debuta în 5 iulie cu întrecerile de senioare, juniori şi copii, după care va continua sâmbătă cu întrecerea seniorilor.

Duminică va fi open. Să reamintim celor care nu sunt familiarizaţi cu acest sport că pentru stabilriea câştigătoarei unui meci, au loc câteva jocuri, la simplu, dublu şi triplu, iar la final se cumulează totalul.

You may also like

Leave a Comment