Responsive Menu
Add more content here...


Trei sălăjeni au fost depistaţi băuţi la volan în ultimele 24 de ore

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

În toate cazurile, s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului

Marți, 26 octombrie, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au oprit în trafic, pe Drumul Național 1H, prin localitatea Ciocmani, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Zalău.

Testarea cu aparatul Etilotest a indicat 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, conducătorul auto, a fost condus la o unitate medicală, unde i-a fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Conducere sub influența băuturilor alcoolice- Jibou

Marți, 26 octombrie, la ora 16:40, polițiștii rutiieri din cadrul Poliției Orașului Jibou au oprit în trafic, pe strada Firizei, din Jibou, un autoturism al cărui conducător auto se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Este vorba de un bărbat, de 54 de ani, din comuna Năpradea, care a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Coducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Conducere fără permis și sub influența alcoolului- comuna Cizer

Tot marți, 26 octombrie, la ora 22:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în flagrant delict un conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din comuna Sâg, a fost identificat în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 108G, prin localitatea Cizer.

Testarea cu aparatul Etilotest a indicat 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit, ce vizează infracțiunile de conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

You may also like

Leave a Comment