Trei meciuri în şapte zile pentru SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 435 views
A+A-
Reset

Fotbaliştii de la SCM Zalău trag tare la antrenamente şi ieri au susţinut şi primul joc amical din această iarnă. Este o perioadă aglomerată, cu nu mai puţin de 10 meciuri amicale. Înainte de plecarea în cantonament, SCM Zalău susţine nu mai puţin de trei jocuri amicale în decurs de o săptămână.

Astfel, prima partidă a avut loc miercuri, în compania celor de la Unirea Dej, formaţie din Liga a II-a.  La doar trei zile distanţă, băieţii pregătiţi de Cristian Lupuţ vor susţine un nou meci de verificare. De această dată în faţa colegei din Seria a X-a din Liga a III-a, Olimpia Satu Mare. Partida va avea loc sâmbătă, nou-promovata fiind singura formaţie care a reuşit să câştige în faţa Zalăului în campionat.

După alte patru zile, miercurea viitoare, SCM Zalău va susţine un nou meci amical, de această dată în faţa celor de la ACS Mediaş, o formaţie fruntaşă din Seria a IX-a din Liga a III-a. Cele două echipe s-au întâlnit într-un amical şi anul trecut. De menţionat este faptul că SCM Zalău şi ACS Mediaş s-ar putea întâlnit şi într-un joc oficial, la barajul pentru promovarea în Liga a II-a.  Aceste meciuri de verificare sunt o oportunitate bună şi pentru atacantul Tudor Cociş pentru a-l impresiona pe antrenorul Cristian Lupuţ. Atacantul în vârstă de 20 de ani se află în pregătire cu SCM Zalău şi speră să semneze şi un contract cu gruparea de sub Meseş pentru restul acestui sezon.

You may also like

Leave a Comment