Responsive Menu
Add more content here...


Trei din trei pentru SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Zălăuanii au câştigat şi amicalul cu Metalurgistul Cugir. Sergiu Pop a marcat golul victoriei în jocul disputat pe terenul sintetic de la Iclod

După victoriile cu CSM Satu Mare şi Gloria Bistriţa, SCM Zalău s-a duelat cu Metalurgistul Cugir în al treilea amical din această iarnă. Disputa a avut loc pe terenul sintetic de la Iclod, azi, cu începere de la ora 14.00.

Începutul de meci a aparţinut zălăuanilor. După numai 15 minute de joc, Cosmin Meşter a deschis scorul. Mijlocaşul împrumutat de la „U” Cluj a înscris din faţa porţii, cu o lovitură de cap, fructificând centrarea primită de la Adrian Şter.

Golul Zalăului a venit la aproximativ 5 minute după ce Andrei Haţiegan a ratat o oportunitate bună de a înscrie, după ce a scăpat singur cu portarul advers.

Avantajul echipei pregătite de Dorin Toma şi Alexandru Pop a ţinut până spre finalul reprizei. În minutul 42, echipa din Cugir a profitat de o eroare în tabăra echipei zălăuane şi a restabilit egalitate.

În partea secundă, SCM Zalău a fost echipa mai exactă, iar în minutul 75, Sergiu Pop, scăpat singur cu portarul advers, a reuşit să înscrie cu o „scăriţă” de efect.

S-a terminat 2 – 1 pentru SCM, zălăuanii bifând astfel a treia victorie din tot atâtea posibile.

Pentru SCM Zalău urmează sâmbătă viitoare un nou meci de verificare. Adversar va fi colega de serie, Progresul Şomcuta Mare. Meciul se va desfăşura tot la Baza Sportivă de la Iclod.

SCM Zalău – Metalurgistul Cugir 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Cosmin Meşter (’15) şi Sergiu Pop (’75)

SCM Zalău: Bogdan Miron (’30 Alexandru Gudea – ’60 Andrei Pop) – Iustin Ardelean, Bogdan Şandru, Mihai Onicaş, Ionuţ Ilieş, Adrian Micaş, Adrian Şter, Cosmin Meşter, Răzvan Rotea, Sebastian Culda şi Andrei Haţiegan. Au mai intrat: Mihai Forna, Răzvan Dulap, Vlad Motroc, Florinel Pop, Raul Stanciu, Alexandru Sorian, Vadim Calugher, Sebastian Nicoraş, Alexandru Mare, Sergiu Pop, Logon Romaric şi Răzvan Forna. Antrenor: Dorin Toma. Antrenor secund: Alexandru Pop

You may also like

Leave a Comment