Responsive Menu
Add more content here...


Trei arbitri din Sălaj la Cupa României la minifotbal

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 113 views
A+A-
Reset

La competiţia de la Sibiu, din lotul de arbitri au făcut parte Nicolae Chiş-Ciure, Alexandru Turian şi Adrian Iancău


Arbitri sălăjeni au fost mereu apreciaţi la nivel naţional în minifotbal. Cuplul Nicolae Chiş-Ciure şi Gheorghe Ciule era o prezenţă constantă la turnee finale naţionale şi internaţionale. Uşor-uşor, din spate au venit şi alţii care au făcut acest pas şi au oficiat la astfel de partide, iar în acest an, judeţul a avut arbitri la toate turneele finale.

La ultimul turneu final, judeţul nostru a fost reprezentat de către trei arbitri. Cupa României s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 7 – 9 iulie, iar din lotul de arbitri de la acest turneu au făcut parte şi sălăjenii Nicolae Chiş-Ciure, Alexandru Turian şi Adrian Iancău.

Experimentatul Nicolae Chiş-Ciure s-a aflat la al treilea turneu final din acest sezon, după Superliga şi Campionatul Naţional. Adrian Iancău a fost şi el prezent la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor, în timp ce pentru Alex Turian a fost prima experienţă din acest sezon la un turneu final, în trecut el mai arbitrând la astfel de competiţii.

Cei trei au avut prestaţii bune şi apreciate, astfel că au fost delegaţi până în faza semifinalelor din Cupa României, unde Nicolae Chiş-Ciure a făcut echipă cu Alex Turian, în timp ce Adrian Iancău a oficiat cu un arbitru din Bucureşti.

You may also like

Leave a Comment