Responsive Menu
Add more content here...


Trei adolescenţi din Zalău, reţinuţi astăzi pentru tâlhărie

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani, din Zalău, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată au fost prinși și reținuți de polițiști. Cei în cauză vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă


Astfel, ieri, la ora 23.38, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Zalău, despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței și au sustras bani din două autoturisme, care se aflau parcate, dar neasigurate.

Persoanele au fost surprinse de către persoanele vătămate chiar în timpul activitatii infracționale. Pentru a-și asigura scăparea, tinerii l-au lovit pe unul dintre păgubiți cu pumnul în zona feței.

Verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dus în scurt timp la identificarea și prinderea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat în această faptă a fost de 400 de lei, din care s-a recuperat 25%.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cei în cauză au fost reținuți și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, dar și pentru documentarea întregii activități infracționale.

You may also like

Leave a Comment