Responsive Menu
Add more content here...


Trasee deviate în Zalău în urma Crosului Rotary. Cum vor circula autobuzele

Mai multe trasee ale mijloacelor de transport în comun vor fi deviate, astăzi, cu prilejul desfășurării unui maraton

by Mihai POP
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Mai multe trasee ale mijloacelor de transport în comun vor fi deviate, astăzi, în intervalul orar 17.30-19.30, în zona centrală cu prilejul desfășurării unui maraton.

În data de 16.05.2024, în intervalul orar 17:30 – 19:30, având în vedere restricțiile din zona centrală în vederea desfășurării Crosului Rotary, traseul autobuzelor va fi deviat după cum urmează:

Linia 22: Brădet – Dva.Nord – Gară şi Retur

– Tur :

Din Brădet va circula pâna la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe str. Gh. Lazăr și str. Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut pâna la Gară.

– Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr –Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 1: Brădet – Gară şi Retur

Tur:

Din Brădet va circula pâna la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la Gară.

– Retur:

De la stația Casa de modă va circula pe str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna – Str.Corneliu Coposu cu stație la Alba ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 11(Ortelec): Brădet – Ortelec şi Retur

– Tur

Din Brădet va circula pana la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut pâna la capăt.

– Retur

De la capăt de linie până la Sc.Nr.4 traseul cunoscut urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu Str. Gh.Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe Str.Andrei Șaguna, Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 5 ( Stâna): Astralis – Stâna și Retur

– Tur

De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna -Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, str.Avram Iancu, Poșta Brădet-Stâna.

Linia 2: Gară – Str. 22 Decembrie1989 – Valea Miții nr.28 și Retur

– Tur

Până la Casa de modă circulă pe traseul cunoscut urmând devierea pe Str.Andrei.Mureșanu-Str.Cloșca-Str.Parcului prin stațiile cunoscute cu oprire în fața restaurantului GLAMOUR continuâd traseul cu stațiile cunoscute.

Retur

De la capăt în centru pe traseul și stațiile cunoscute urmând devierea pe str.Parcului cu stație la Restaurant Glamour, continuând pe Str.Cloșca și coboară pe Str.Andrei Mureșan intrând pe Bd.Mihai Viteazul continuând traseul cunoscut până la Gară.

Linia 6 și 6B: Brădet- SC.8 – Bloc N 103 și Retur

– Tur

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la capăt.

Retur

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr-Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 9: Brădet–Dva.Nord-ITI

– Tur

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la capăt de linie .

Retur

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor.Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna- Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 14:Brădet–Dva.Nord- Piața

– Tur

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la piață.

Retur

De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr-Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu.Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 13B:Brădet-Sărmaș

– Tur

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut până la capăt.

Retur

De la capăt până la Sc. nr.4 traseul cunoscut urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu- Str.Gh Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe Str.Andrei Șaguna -Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 4 și 4B:Brădet-Sc.Nr.8

– Tur

Brădet centru str. 22Decembrie – str.Parcului – str.Simion Oros – Str.Unirii – str. 9 Mai continuând traseul cunoscut până la sc.nr.8.

Retur

De la capăt până pe Str. Maxim Gorki continuând traseul cunoscut.

După terminarea manifestărilor se va reveni la traseele și stațiile cunoscute.

You may also like

Leave a Comment