Responsive Menu
Add more content here...


Transparență și Digitalizare la Valcau de Jos

by Mircea ARDELEAN
0 comment 229 views
A+A-
Reset

E campanie electorală, fiecare încearcă să convingă electoratul și spune despre adversari ce a făcut sau n-a făcut. Oamenii sunt bulversați, nu mai știu ce să creadă, nu le vine să creadă că s-au făcut unele lucruri de-a lungul acestor patru ani despre care unii dintre ei nu au auzit deloc.

Pentru a elimina confuzia și a ști constant ce se petrece în ședințele de Consiliu Local am propus și am depus în anii ce au trecut două Proiecte de Hotărâre de Consiliu Local prin care am propus ca ședințele de Consiliu Local să fie transmise online de către Primăria Valcău. Ambele au fost respinse prin votul majorității PNL condus de primarul încă în funcție, Roșan.

De ce? E simplu: un cetățean neinformat este mai ușor de manipulat. Dacă ședințele ar fi fost transmise online, cetățenii ar fi fost deja la curent cu discuțiile despre prețurile lemnelor din pădurea proprietatea Primăriei, despre taxele pentru strângerea gunoiului menajer, despre canalizare etc., iar presiunea publică pentru rezolvarea diferitelor probleme ar fi fost mai mare.

Tot în acești ani de mandat, în calitate de consilier local USR, am depus un Proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care să se poată plăti și online taxele și impozitele datorate Primăriei prin site-ul Ghiseul.ro.

Exemplu concret: în 20 de minute mi-am făcut cont pe Ghiseul.ro și am plătit taxele și impozitele pe care le datoram către Primăria Zalău, fără să mă deplasez de acasă. Același lucru ar fi fost posibil și la Valcău dacă inițiativa mea ar fi primit votul majorității. Și în acest caz, consilierii locali ai PNL, condus de primarul Roșan, s-au opus.

Aceste două proiecte sunt pregătite, au nevoie doar de un vot majoritar în Consiliul Local.

Pentru ca lucruri bune să se întâmple, pentru ca Primăria Valcău și Consiliul Local Valcău să lucreze cu gândul la voi, cei care trăiți aici și plătiți taxe, vă cerem votul vostru pe 9 iunie!

USR vă propune cea mai bună echipă de consilieri locali! Schimbați primarul!

Puneți ștampila peste tot unde găsiți sigla USR (Consiliul Local, Consiliul Județean, Președinte CJ, Euro).

#ÎmpreunăFacemSchimbarea!

#ÎmpreunăFacemTreabă!

 

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

You may also like

Leave a Comment