Responsive Menu
Add more content here...


Transfer de senzaţie: SCM Zalău a adus un fost campion al României ce a evoluat şi în Liga Campionilor!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Gruparea zălăuană a dat lovitura pe piaţa transferurilor şi l-a adus sub Meseş pe Laurenţiu Iorga, care în 2011 câştiga campionatul şi Supercupa României cu Oţelul Galaţi. Mijlocaşul a jucat în Liga Campionilor cu Oţelul, iar în prima ligă din România are peste 200 de meciuri


Lovitură de imagine pentru SCM Zalău care a reuşit un transfer de senzaţie. Ultima achiziţie de la echipa zălăuană este un fotbalist care în 2011 a devenit campion al României cu Oţelul Galaţi şi tot în acel an a cucerit Supercupa României cu gruparea de la Dunăre.

Este vorba de mijlocaşul Laurenţiu Iorga, care are meciuri şi în Liga Campionilor. În vârstă de 31 de ani, Iorga are un cv impresionant, iar în prima ligă a jucat pentru Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii şi FC Voluntari, având la activ peste 200 de meciuri la acest nivel.

În ultimii ani, Iorga a juca în ligile inferioare din Polonia, iar în sezonul precedent a evoluat pentru formaţia poloneză de ligă a III-a Bałtyk Gdynia.

„Clubul nostru se apropie de definitivarea lotului pentru sezonul 2019/2020 al Ligii 3 şi a obţinut semnătura unui jucător important, Laurenţiu Cătălin Iorga, mijlocaş ce a evoluat în sezonul precedent la formaţia poloneză de ligă a III-a Bałtyk Gdynia.Laurenţiu Cătălin Iorga s-a născut la Babadag, judeţul Tulcea, pe 17 martie 1988 și evolueaza pe postul de mijlocas ofensiv. În sezonul 2010-2011, sub comanda lui Dorinel Munteanu, punea umărul la cele mai importante performanţe din istoria clubului Oţelul Galați: câştigarea campionatului şi a Supercupei. A jucat pentru Oţelul şi în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi, unde a strâns trei prezenţe! A prins şi naţionala, mai exact pe cea de tineret, având 7 prezenţe şi un gol la România U21, plus un meci în reprezentativa U23. Mijlocașul a fost în trecut chiar la un pas să ajungă la FCSB, fiind dorit de Gigi Becali. Mutarea nu s-a mai concretizat însă din cauza prețului mare cerut de Oțelul. Bine ai venit, Laurenţiu Cătălin Iorga”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de la SCM Zalău.

Fotbalistul se află deja sub comanda antrenorului Marius Paşca, în cantonamentul de la Cheile Grădiştei.

You may also like

Leave a Comment