Responsive Menu
Add more content here...


Transfer de marcă la campioana Unirea Mirşid!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Pentru sezonul 2018 – 2019 când se va bate din nou la primul loc, formaţia antrenată de Mihai Bode va avea în lot un portar cu experienţă şi în Liga 1, este vorba de Claudiu Băican


La finalul sezonului 2017 – 2018, Unirea Mirşid şi-a trecut în palmares al doilea titlul de campioană a Sălajului, după cel obţinut în anul 2016.

Nici de această dată, Mirşidul nu a putut emite pretenţii la barajul de promovare şi a pierdut clar “dubla” cu Sticla Arieşul Turda. Imediat după acele meciuri, conducătorul Călin Bereschi a şi anunţat că echipa sa va rămâne o forţă în Liga a IV-a şi se va bate din nou la primul loc, dar totodată se va şi întări.

Primul transfer din această vară este unul de marcă la Unirea Mirşid, la campioana Sălajului urmând să ajungă un portar cu experienţă chiar şi în Liga 1, este vorba de Claudiu Băican.

Zălăuanul a jucat ani buni în ligile superioare, după care în Români a evolaut în primul eşalon pentru Săgeata Năvodari. Câţiva ani, Băican a fost portarul de bază de la FC Zalău, dar şi de la Olimpia Satu Mare, formaţie cu care a evoluat în Liga a II-a.

Ultima sa aventură în fotbalul din ligile superioare a fost la Unirea Tăşnad, în Liga a III-a, dar în iarnă a decis să vină tocmai în Liga a V-a, la Sporting Zalău.

La gruparea de sub Meseş, Băican a jucat doar pe teren şi a dovedit a şi un bun jucător de câmp, marcând nu mai puţin de 14 goluri în retur. Din sezonul viitor, Claudiu Băican va juca în Liga a IV-a, dar la Unirea Mirşid va putea fi văzut din nou în poartă.

“Am ajuns la o înţelegere cu Claudiu Băican. Pentru noi este un mare plus faptul că el va veni la Unirea Mirşid, însă noi avem nevoie de Claudiu în poartă, fiindcă el este un portar cu mare experienţă. În meciurile importante el va fi portar, dar când vom avea jocuri mai uşoare va putea intra şi pe teren”, ne-a declarat antrenorul Mihai Bode.

Campioana Sălajului s-a despărţit în această vară de cinci jucători

În această pauză competiţională, la nivelul lotului campioanei au loc multe schimbări, iar până în momentul de faţă, Unirea s-a despărţit de cinci jucători, Răzvan Sabou, Manix Oros, Marius Groza, Florin Sestraş şi Darius Colciar.

Până la începerea campionatului, Unirea va mai face transferuri, însă nu foarte multe, deoarece din campionatul următor în teren vor reveni doi jucători importanţi, Mihai Bode şi Sebastian Moroti.

“Atât eu, cât şi Sebastian Moroti suntem apţi pentru campionatul următor. Vom mai face câteva transferuri şi ne dorim să ne batem din nou la primele locuri. Obiectivul nostru va fi o clasare pe podium”, a mai spus antrenorul Bode, cel care a şi marcat în jocul din Supercupă, în care Unirea a surclasat Rapid Jibou.

You may also like

Leave a Comment