Responsive Menu
Add more content here...


TRAGEDIE: O sălăjeancă de 21 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea. GALERIE FOTO

by Călin ONICAŞ
0 comment 7,7K views
A+A-
Reset

Studentă la Facultatea de Medicină, tânăra din Zalău locuia cu chirie într-un imobil din cartierul Cantemir din Oradea. Sâmbătă dimineaţa, ea a fost găsită pe trotuarul din faţa blocului, în lenjerie intimă. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a încercat să o resusciteze, dar fără succes


Dramă la Oradea. Undeva, între orele 7 şi 8 ale dimineţii, mai mulţi locuitori ai blocului Cicero din cartierul Cantemir au auzit o bubuitură, iar o tânără era căzută pe trotuarul din faţa blocului.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Zalău, dar care este studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea.

Ea s-ar fi aruncat de la etajul 4, acolo unde locuia cu chirie. Impactul cu solul a fost violent, iar sălăjeanca a murit, deşi la faţa locului a venit de urgenţă un echipaj SMURD care a încercat să o resusciteze.

Cel puţin deocamdată, nu se cunosc împrejurările evenimentului, dar un echipaj de polițiști de la Poliția Municipiului face cercetări la fața locului.

Din câte se pare, tânăra se întorsese dintr-un club, împreună cu prietenul ei, iar acesta ar fi asistat îngrozit la toată scena.

Informaţii venite din teritoriu ne arată că tânăra din Zalău era Andrada P., care a absolvit cu brio Colegiul Național „Silvania” , având una dintre cele mai bune medii din judeţ la Bacalaureat (media 9.80), fiind şi şefă de promoţie la cel mai prestigios colegiul din judeţ.

Vom reveni cu amănunte.

 

Sursa foto: www.digi24.ro

 

VEZI şi

ULUITOR: Studenta din Zalău care s-a aruncat de la etajul 4 în Oradea, a fost şefă de promoţie la Colegiul Naţional „SILVANIA”!

You may also like

Leave a Comment