Responsive Menu
Add more content here...


Tragedie într-un sătuc din Sălaj – O fetiţă de 3 ani a murit, după ce mama ei i-a aplicat în cap o soluţie împotriva păduchilor

Micuţa şi o surioară de 8 ani au ajuns în stare gravă la UPU Zalău, iar mai apoi la un spital din Cluj-Napoca. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru fetiţa de 3 anişori, care s-a stins din viaţă pe patul de spital

by Mircea ARDELEAN
0 comment 3,4K views
A+A-
Reset

Dramă cumplită în localitatea Păuşa (comuna Românaşi). Două fetiţe au fost transportate de urgenţă la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Victimele ar fi inhalat vapori ai unei soluției.

Se pare că mama acestora, o tânără de 33 de ani, ar fi aplicat în părul fetelor o solutie puternică împotriva păduchilor. Conform surselor ziarului, femeia ar fi utilizat o soluţie de deparazitare a oilor. Fetele au inhalat vaporii soluţiei şi au început să se simtă rău.

Fetele au fost transportate la spital. Din păcate, starea de sănătate a fetelor s-a agravat, astfel că – tot în aceeaşi zi – ele au fost transportate de la Zalău la un spital din Cluj-Napoca. Fetiţa de 8 ani a fost stabilizată de medici şi după câteva zile ea şi-a revenit. Acum, se află în afara oricărui pericol şi a fost externată.

Din păcate, surioara ei mai mică a avut un destin mult mai crunt. În ciuda efoturilor făcute de medici, micuţa în vârstă de doar 3 anişori nu a mai putut fi salvată, iar în cursul zilei de miercuri, ea a decedat pe un pat de spital din Cluj-Napoca unde fusese internată.

Poliţiştii şi procurorii au început o anchetă şi a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

„La data de 19 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c., o femeie de 33 de ani, din localitatea Păușa, județul Sălaj, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi utilizat o soluție împotriva păduchilor, iar cele două minore ar fi inhalat vapori ai soluției, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, ele au fost transportate la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, unde, din nefericire, minora de 3 ani a decedat. Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Diana Bonţea – purtător de cuvânt al IPJ Sălaj – pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment