Responsive Menu
Add more content here...


Toţi preşcolarii şi elevii din Fildu de Jos beneficiază de o “masă caldă” în fiecare zi!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 330 views
A+A-
Reset

Primăria a făcut demersurile necesare pentru ca toţi preşcolarii şi elevii din comună să beneficieze de o masă caldă în fiecare zi. “Tot ce ne-am propus să facem este pentru viitor. În viziunea noastră, viitorul înseamnă copiii”, spune primarul Nicolae Albert

Veşti importante pentru părinţii şi copiii din comuna Fildu de Jos. În ultima perioadă, administraţia locală a făcut eforturi considerabile pentru ca toţi preşcolarii şi elevii din comună să poată beneficia de o masă caldă în fiecare zi.

Acesta a fost un obiectiv mai vechi al primarului Nicolae Albert care nu s-a lăsat până când şcoala din comună nu a fost inclusă în programul guvernamental.

Aşteptarea a luat sfârşit, iar din acest an, Primăria comunei Fildu de Jos, împreună cu conducerea Şcolii Gimnaziale Fildu de Mijloc, vor asigura, în fiecare zi, o masă caldă tuturor preşcolarilor şi elevilor din comună.

După ce a fost inclusă în proiect, următorul pas este scoaterea la licitaţie a serviciilor. Aşa este procedura. După desemnarea câştigătorului, cei 170 de copii, preşcolari şi elevi vor beneficia de o masă caldă.

“Era un obiectiv pe care mi-am dorit să-l implementez demult. Dar, ca şi oricare alt proiect, doar prin perseverenţă ajungi să-l obţii. Prin urmare, eu mă bucur că am reuşit să fim incluşi în acest proiect extraordinar de bun. Testul moralităţii unei societăţi este modul în care îşi tratează copiii. Tot ce ne-am propus să facem este pentru viitor. În viziunea noastră, viitorul înseamnă copiii. Suntem extraordinar de fericiţi că reuşim să asigurăm încă un proiect pentru viitorul nostru”, a declarat Nicolae Albert – primarul comunei Fildu de Jos.

You may also like

Leave a Comment