Responsive Menu
Add more content here...


Toţi preşcolarii şi elevii din Agrij vor beneficia zilnic de o masă caldă

Începând din acest an, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Agrij, alături de unităţile arondate, este inclusă în Programul Naţional “Masă sănătoasă”. Astfel, în cel mai scurt timp, toţi preşcolarii şi elevii din comună vor beneficia, zilnic, de o masă caldă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 513 views
A+A-
Reset

Programul “Masă sănătoasă” este continuatorul programului “masă caldă” care s-a desfăşurat timp de 8 ani de zile. Noul program prevede ca numărul elevilor beneficiari să crească substanţial în urma noii Legi a învăţământului preuniversitar. La nivel naţional au fost aprobate 450 de şcoli, iar la nivelul judeţului Sălaj sunt incluse în acest program nu mai puţin de 32 de şcoli.

Începând din acest an, pe lista şcolilor incluse se află şi Şcoala Gimnazială Nr. 1 Agrij. Administraţia locală, în frunte cu primarul Ştefan Berar, alături de conducerea unităţii de învăţământ au făcut eforturi considerabile pentru ca toţi preşcolarii şi elevii din comună să beneficieze de o masă caldă.Este un proiect de suflet prin care copiii vor beneficia de o masă  caldă, sănătoasă, astfel că părinţii vor scăpa de grija “pacheţelului”.

În comună funcţionează Şcoala Gimnazială Nr. 1 Agrij, alături de grădiniţă, precum şi o grădiniţă în localitatea Răstolţu Deşert. În total sunt 165 de copii care vor beneficia de acest program.

Masa se va prepara aşa cum prevede programul guvernamental.

În prezent, proiectul se află în licitaţie, dar în cel mai scurt timp copiii ar putea beneficia de acest program.

“Ne bucurăm că am reuşit să fim incluşi în acest program. Este o iniţiativă bună şi mă bucur că toţii preşcolarii şi elevii din comuna noastră vor putea beneficia de o masă caldă zilnic. Mulţumesc tuturor persoanelor implicate pentru a duce la bun sfârşit acest proiect, colegilor din Primărie, dar şi conducerii şcolii şi domnului director Cosmin Ardelean”, spune primarul Ştefan Berar.

You may also like

Leave a Comment