Responsive Menu
Add more content here...


Tot mai aproape de primul titlu din istorie. Barcău Nuşfalău reuşeşte un nou succes la scor, iar Luceafărul Bălan nu s-a prezentat la jocul de la Jac!?! REZULTATE COMPLETE

by Călin ONICAŞ
0 comment 3.3K views
A+A-
Reset

E de necrezut. Luceafărul Bălan – campioana en-titre a Sălajului – a făcut-o de oaie” chiar acum înainte de Paşte. Formaţia care a dominat campionatul din Liga a IV-a etapă de etapă şi-a pătat palmaresul cu un gest ruşinos făcut azi, 3 mai.

Campioana Sălajului nu s-a prezentat la partida din etapa a XXII-a, în care Luceafărul trebuia să întâlnească în deplasare AS Creaca Jac. Se pare că eşecul de săptămâna trecută de pe Gâlgău Arena în faţa contracandidatei la titlu – CS Barcău Nuşfalău – a tulburat serios apele pe Valea Almaşului.

Unele neînţelegeri provocate de înfrângerea cu Nuşfalăul, care a spulberat speranţele Bălanului la un nou titlu, au adus la această situaţie neplăcută. Se pare oficialii clubului au primit chiar în ziua meciului vestea că jucătorii nu vor  participa la meciul cu AS Creaca Jac!?

Cu meciul de la Jac disputat sau nedisputat, CS Barcău Nuşfalău îşi continuă marşul către primul titlu de campioană a Sălajului. În partida de azi, elevii lui Adrian Damian au făcut scor în faţa vecinilor de la AS Cosniciu. Prin acest succes, Tonko Robert şi compania mai au nevoie de o singură victorie pentru ca CS Barcău să devină matematic campioană judeţeană!

Nu vom încheia fără a puncta surprinzătorul succes realizat de Cetatea Buciumi pe terenul unei echipe de pe podium. Astfel, tânăra echipă condusă de Cosmin Şandor a învins pe terenul celor de la FC Chieşd!!! E adevărat, însă, că formaţia din Buciumi a avut un parcurs foarte bun în acest retur.

În fine, trebuie precizat faptul că meciul de la Jibou dintre SCO şi Rapid Zimbor a fost unul extrem de tăios, în care miza a fost locul 5, dar şi ambiţiile antrenorului Narcis Ghiocel Brînduşe, care a venit acasă, dar în calitate de oaspete. Arbitrul partidei a trebuit să caute şi buzunarul cu cartonaşul roşu de mai multe ori.

Amănunte de la fiecare partidă, însă, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare va apărea joi, 9 mai.

 

Rezultatele complete din etapa a XXII-a din Liga a IV-a Sălaj, ce s-a desfăşurat în Ajunul Paştelor:

AS Chieșd – Cetatea Buciumi 1 – 2!!!

SCO Jibou – Rapid Zimbor 2 – 1

Barcău Nuşfalău – AS Cosniciu 5 – 0

Ardealul Crişeni – ACS Bănişor-Peceiu 5 – 0

AS Creaca Jac – Luceafărul Bălan 3 – 0 (neprezentare)

Unirea Mirşid – Venus Giurtelec 3 – 0

Someşul Someş-Odorhei – Inter Cizer 1 – 5

You may also like

Leave a Comment