Responsive Menu
Add more content here...


Timișorean reținut de polițiști, după ce a furat o sumă mare de bani dintr-un bar din Zalău

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Timișoara, a fost retinut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, fiind acuzat că ar fi furat peste 3.000 de lei dintr-un bar din municipiu

by Mihai POP
0 comment 388 views
A+A-
Reset

În zia de vineri, 26 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Timișoara, cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 25/26 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, profitând de neatenția angajaților, bărbatul de 35 de ani ar fi sustras 3.100 de lei din sertarul unui local din municipiul Zalău.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 35 de ani.

”Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment