Responsive Menu
Add more content here...


Terenul sintetic din Fildu de Mijloc a fost inaugurat cu un turneu de minifotbal între satele comunei

În comuna Fildu de Jos a fost finalizat un teren sintetic în localitatea Fildu de Mijloc. Cu ocazia inaugurării acestui teren, Primăria a organizat un turneu de minifotbal la care au participat echipe din toate cele patru sate ale comunei.  În urma jocurilor disputate, echipa din Tetişu a fost marea câştigătoare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 608 views
A+A-
Reset

În comuna Fildu de Jos a fost finalizat recent un teren de minifotbal, cu suprafaţă sintetică. Mai exact, acesta a fost amenajat în localitatea Fildu de Mijloc. Şi, ce este mai frumos decât să inaugurezi un teren de sport prin organizarea unei competiţii sportive. Unde mai pui că participă doar localnici. O idee grozavă, pusă în practică de către administraţia locală.

Primăria Fildu de Jos şi-a luat angajamentul de a organiza, cu ocazia inaugurării terenului sintetic de la Fildu de Mijloc, un turneu de minifotbal între satele comunei. Astfel, cetăţenii din Tetişu, Fildu de Jos, Fildu de Mijloc şi Fildu de Sus au format câte o echipă pentru fiecare sat şi s-au înscris la competiţie.

În jurul acestui turneu s-a creat o emulaţie în toată comuna, astfel că totul a fost reuşită. S-a optat pentru sistemul fiecare cu fiecare, iar la final s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final.

Marea câştigătoare a fost echipa din satul Tetişu, pe locul secund s-a clasat Fildu de Mijloc, în timp ce podiumul a fost completat de Fildu de Jos. Echipa localităţii Fildu de Sus a încheiat competiţia pe locul 4.

Însă, câştigătorii sunt cu toţii, deoarece într-o comună cu puţine activităţi sportive, organizarea unui astfel de turneu a fost o gură de aer proaspăt. La final, Primăria a oferit diplome pentru toate echipele, cele de pe podium primind şi medalii şi cupe. A fost o reuşită extraordinară, iar tinerii din toate localităţile s-au bucurat de mişcare.

Văzând emulaţia creată în jurul acestui eveniment sportiv, administraţia locală se gândeşte să susţină o echipă de minifotbal care să participe în Campionatul Judeţean de Minifotbal Onix Sălaj. Şi, dacă totul va merge bine, autorităţile ar fi dispuse să susţină şi activitatea unei echipe pe teren mare. Totodată, voleiul este foarte iubit în comuna Fildu de Jos, iar administraţia locală îşi propune să ofere condiţii şi pentru iubitorii sportului la fileu.

“Felicit campioana! Însă, nu trebuie omise celelalte echipe! Fiecare în parte au dat dovadă de implicare, devotament şi fair-play! Mă bucură nespus, faptul că indiferent de vârstă, fiecare jucător a fost alături de echipa sa şi a dat tot ce e mai bun din el! Sunt convins, şi îmi place să cred, că evenimentul a fost un real succes, şi abia aştept să mai organizăm o ediţie cât mai repede! Le mulţumesc în primul rând jucătorilor, pentru că au participat, şi în al doilea rând, dar sigur, la fel de important, fiecărui fildan, în parte pentru că şi-a dedicat o bună parte din Duminică, pentru a-şi susţine echipa favorită, ori pentru a se bucura de atmosferă”, a declarat Nicolae Albert, primarul comunei Fildu de Jos.

You may also like

Leave a Comment