Tenismenii Tudor Ionuţaş şi Rania Pop au urcat pe podium la Cupa CSM Oradea

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 362 views
A+A-
Reset

Tudor Ionuţaş (ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Rania Pop (CSM Zalău) au reuşit să urce pe podium la categoriile de vârstă 10 ani, respectiv 12 ani, la o competiţie ce a avut loc în oraşul de pe Criş

Recent, municipiul Oradea a găzduit o nouă ediţie a Cupei CSM Oradea la tenis. Turneul a propus două categorii de vârstă, 10, respectiv 12 ani, atât la fete, cât şi la băieţi. La start am putut regăsi şi mai mulţi sportivi din judeţul Sălaj, doi dintre aceştia reuşind chiar să urce pe podium.

Competiţia a fost organizată de CSM Oradea şi face parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis. La startul întrecerilor au fost patru sălăjeni, cele mai bune rezultate fiind obţinute de Tudor Ionuţaş (ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Rania Pop (CSM Zalău).

Recent, Ionuţaş a schimbat clubul şi a trecut de la Tennis Pro Zalău la ACS Sergiu Carp Tennis Club în speranţa unui parcurs cel puţin la fel de bun ca cel al lui Patrik Bolduţ.

Sportivul a participat la categoria de vâstă U10, reuşind să ajungă pe podium.

Tot pe podium s-a clasat şi Rania Pop, dar la categoria de vârstă 12 ani, fiind eliminată în semifinale de către favorita principală.

La start s-au aflat şi Ianis Mesaroş (CSM Zalău) şi Ştefan Andrei Dragoş Ienciu (SCO Jibou), la categoria 12 ani. Ianis a fost eliminat prematur din cauza unei accidentări, în timp ce jibouanul a avut ghinionul să dea peste principalul favorit încă din primul tur.

You may also like

Leave a Comment