Responsive Menu
Add more content here...


Tenismena Cezara But s-a accidentat la Cupa “Panalim”

by Monel SABOU
0 comment 919 views
A+A-
Reset

Eleva antrenorului Constantin Carp (CSM Zalău) a suferit o accidentare în cadrul primului joc a turneului de la Cisnădie şi a fost nevoită să se retragă din competiţie


ACS Panalim din Cisnădie a găzduit săptămâna trecută un turneu de tenis de câmp rezervat categoriilor de vârstă 10 ani, 12 ani, 14 ani, 16 ani, 18 ani şi seniori.

La startul turneului a fost prezentă şi o reprezentantă a judeţului Sălaj, Cezara But (cat. 14 ani) de la CSM Zalău – antrenor Constantin Carp.

Chiar dacă în concurs s-au aliniat doar şase sportive, tânăra tenismenă nu s-a putut bucura de o clasare pe podium din cauza unei accidentări.

Pentru ca fetele să aibă şansa de a juca cât mai multe meciuri organizatorii au decis ca sportivele să fie împărţite în două grupe în care să joace fiecare cu fiecare, iar mai apoi locurile 1 din cele două grupe să dispute finala mare, iar ocupantele locurilor 2 să se întâlnească în finala mică pentru stabilirea sportivei clasate pe treapta a treia a podiumului.

Repartizată în grupa B, Cezara a fost urmărită de ghinion la Cisnădie. Pe parcursul primul set, eleva lui Constantin Carp s-a accidentat, dar chiar şi în aceste condiţii a dus partida până la final, dar a fost învinsă în două seturi, scor 6:2, 6:1, de către Andreea Oniţoiu de la CS TC Capela Rm. Vâlcea.

În cel de-al doilea joc, sportiva de la CSM Zalău ar fi trebuit să o întâlnească pe Gloria Ganea de la CS Pro AS Sibiu însă, din cauza durerilor la gleznă nu a mai putut intra pe teren şi a abandonat competiţia.

You may also like

Leave a Comment