Responsive Menu
Add more content here...


Tenaris-Silcotub Zalău la ceas aniversar. 20 de ani de implicare în viața economică și socială a Sălajului

by Tiberius NICODA
0 comment 116 views
A+A-
Reset

Tenaris-Silcotub Zalău a sărbătorit în data de 15 iunie 2024,  20 de ani de transformare și evoluție.

Cu această ocazie au fost invitate o serie de oficialități și personalități ale Zalăului și ale Sălajului, momentul fiind apreciat de către musafiri și onorat cu excelență de către organizatori. Au fost invitate și familiile angajaților  împreună cu copii și nepoții lor, aceia care fac parte din cadrul  acestei importante unități industriale care este Tenaris-Silcotub Zalău și care contribuie decisiv la dezvoltarea socio-economică a județului Sălaj.

Altminteri, vizavi de acest eveniment aniversar, organizatorii și-au exprimat gratitudinea față de invitații,colaboratorii,susținătorii și angajații  lor astfel:

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie extraordinară și continuăm împreună spre un viitor promițător atât pentru prezența noastră în România, cât și pentru dezvoltarea industrială a țării, din care suntem mândri să facem parte!

Despre contribuția în economia Sălajului și țării, cifrele firmei vorbesc de la sine prin impactul economic important la nivel județean și național al acesteia. Cu o cifră impresionantă de peste 850 de milioane de dolari în anul 2023,Tenaris oprează în zece puncte de lucru în România,având principalul centru de producție în Zalău.

Peste 95% din producția Tenaris Silcotub este destinată exportului,având relații contractuale solide la nivel global.

Tenaris are în prezent 1920 de angajați și se preconizează a se ajunge în curând la 2000, fiind unul dintre principalii operatori economici ai județului Sălaj,ai Ardealului și la nivel național.
Clasată pe locul 15 la nivel mondial după criteriul colectării noxelor, Tenaris demonstrează un angajament ferm și față de normele ecologice și pentru un impact pozitiv asupra mediului.
Tenaris investește în oameni,în instruirea lor continuă, în dezvoltarea personală.
Tenaris a făcut și face sponsorizări importante prin dotarea cu echipament a laboratoarelor din licee printr-o contribuție semnificativă la îmbunătățirea calității educației.
Angajamentul companiei Tenaris Silcotub față de bunăstarea generală a comunității sălăjene  s-a materializat și prin importante și valoroase sponsorizări pentru achiziția de aparatură medicală modernă destinată Spitalului Județean de Urgență Zalău.
Tenaris Silcotub joacă un rol foarte important în dezvoltarea economică și socială a orașului Zalău.
Astfel,la ceas aniversar transmitem și noi urările noastre de  ani mulți și buni, cu împliniri și noi performanțe!

You may also like

Leave a Comment