Responsive Menu
Add more content here...


Teatru în autobuz pe străzile din Zalău în data de 5 iulie 2024

Un autobuz Transurbis vă va aştepta în parcarea din spatele primăriei, vineri, 5 iulie, ora 18:00. Timp de o oră, autobuzul se va plimba prin Zalău, timp în care se va juca spectacolul în mişcare

by Tiberius NICODA
0 comment 555 views
A+A-
Reset

Un spectacol de teatru ce va fi susţinut într-un autobuz care se va plimba timp de o oră pe străzile Zalăului va marca deschiderea din acest an a Festivalului Curtea Artiştilor, ce propune, în perioada 5 iulie – 7 septembrie, la Zalău, peste 150 de evenimente culturale.

Era evident, ca în fiecare an, deschidem cu spectacolul ‘Nimeni nu ştie ce e în inima mea’ cu Florin Coşuleţ, doar că anul acesta dorim să vă oferim o experienţă inedită şi neconvenţională. Un autobuz Transurbis vă va aştepta în parcarea din spatele primăriei, vineri, 5 iulie, ora 18:00. Timp de o oră, autobuzul se va plimba prin Zalău, timp în care se va juca spectacolul în mişcare. Participarea este gratuită, precizează, pe contul său de Facebook, iniţiatorul festivalului, Darius Prodan.

Potrivit sursei citate, punctul final al traseului autobuzului va fi Curtea Artiştilor unde, la ora 19:00, se va inaugura Galeria de Artă Moara cu imagini, cu vernisajul expoziţiei artiştilor Flavius Lucacel, Eva Chapkin şi Irina Motroc. În aceeaşi locaţie se va organiza un târg al meşterilor populari.

You may also like

Leave a Comment