Responsive Menu
Add more content here...


Tanti Lenuţa din Chinteni, prezentă la slujba religioasă de la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Zalău

by Lucy Kallo
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Celebra Tanti Lenuţa din Chinteni, altfel spus “bunicuţa” lui Mircea Bravo, a fost prezentă duminică, 4 decembrie, la biserica cu hramurile „Sfântul Apostol Toma” și „Sfântul Ierarh Nicolae” din Zalău

Cine nu o cunoaşte pe Tanti Lenuţa din Chinteni? Figură cunoscută a showbizz-ului românesc, Tanti Lenuţa este cea mai renumită bunicuţă a ţării.  

„Bunica lui Mircea Bravo” a ȋncântat ochii şi sufletul enoriaşilor din Sălaj prin prezenţa ei la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Zalău.

Tanti Lenuţa s-a bucurat de slujba religioasă din cadrul Parohiei, fiind onorată să facă parte dintre cei mai de seamă oaspeţi prezenţi, precum Înaltpreasfințitul Părinte Naum, Mitropolit de Ruse, din Biserica Bulgariei, de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și de Preasfințitul Părinte Petroniu, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, din care au făcut parte și Preacucernicul Părinte paroh – Ionuț Pop, vicarul eparhial al Episcopiei Sălajului, Preacucernicul Părinte Arhid.

Evenimentul a avut loc ȋn 4 Decembrie, unde credincioșii Parohiei „Sfântul Apostol Toma” și „Sfântul Ierarh Nicolae” din Zalău au participat cu inimi de sărbătoare la Sfânta Liturghie săvârșită cu prilejul hramului de iarnă.

Simpatica bunicuţă, mereu cu vorbele la ea, a cucerit sălăjenii prezenţi prin sufletul şi replicile sale ardeleneşti.

You may also like

Leave a Comment