Responsive Menu
Add more content here...


Tânărul care a furat o mașină și a provocat un accident în Crasna, beat și fără permis, a fost reținut

by Mihai POP
0 comment 41 views
A+A-
Reset

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 25 de ani din comuna Sâg, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de  furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului


La data de 5 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de tânărul de 25 de ani, din localitatea Mal.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Astăzi, 6 septembrie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii din Crasna continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment