Responsive Menu
Add more content here...


Tânără de 16 de ani, reţinută după ce a agresat o femeie pe stradă în Zalău. A atacat-o cu pumnii și picioarele

O tânără de 16 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a agresat o femeie de 37 de ani, din localitatea Meseșenii de Jos, cu scopul de a-i sustrage telefonul mobil și o sumă de bani

by Mihai POP
0 comment 997 views
A+A-
Reset

La data de 13 iunie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de o tânără de 16 ani, din municipiul Zalău, cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Aceasta este bănuită de polițiști că, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în proximitatea unei piețe din municipiul Zalău, ar fi agresat fizic, prin aplicarea mai multor lovituri cu pumnii și picioarele, o femeie de 37 de ani, din localitatea Meseșenii de Jos, cu scopul de a-i sustrage telefonul mobil și o sumă de bani.

Astăzi, 14 iunie a.c., tânără în cauză va fi prezentată unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a celei în cauză.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment