Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr prins drogat și fără permis la volanul unei mașini

by Mihai POP
0 comment 55 views
A+A-
Reset

Un tânăr de 29 de ani, din Zalău, a fost prins de polițiști în timp ce conducea drogat și fără permis o mașină pe o stradă din Jibou. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal


Sâmbătă, 30 septembrie a.c., la ora 17.08, pe strada 1 Mai din localitatea Jibou, polițiștii din Jibou au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Zalău.

În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul de 30 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii din Jibou au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

You may also like

Leave a Comment