Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arest pentru că a condus cu permisul suspendat

by Mihai POP
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Un tânăr din Zalău, care avea permisul de conducere suspendat, a fost reținut  pentru 24 de ore bănuit de comiterea infracțiunii de conducere fără permis

Potrivit I.P.J. Sălaj, la data de 8 noiembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiul Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din Zalău, bănuit de comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Acesta a fost depistat, de polițiști, în jurul orei 22:25,  în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Zalău,  având dreptul de a conduce autovehicule  pe drumurile publice suspendat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere fără permis”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin.2 din Codul penal.

În baza probatoriul administrat, față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

You may also like

Leave a Comment