Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din Siria cercetat de polițiștii din Zalău pentru comiterea infracțiunii de furt calificat

Tânăr de 30 de ani din Siria aflat pe meleagurile sălăjene este cercetat penal de polițiștii din Zalău. Acesta este bănuit că sâmbătă în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiu, ar fi înlocuit eticheta unei sticle cu băuturi alcoolice cu eticheta unui alt produs, mai ieftin, achitând la casa de marchat pentru produsul mai ieftin

by Mihai POP
0 comment 190 views
A+A-
Reset

La data de 6 iulie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 30 de ani, din Siria, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Aceasta este bănuit de polițiști că, la aceeași dată, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Zalău, ar fi înlocuit eticheta unei sticle cu băuturi alcoolice cu eticheta unui alt produs, mai ieftin, achitând la casa de marchat pentru produsul mai ieftin, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 190 de lei.

Polițiștii au recuperat în totalitate prejudiciul cauzat și l-au restituit proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

You may also like

Leave a Comment