Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din Sărmășag prins la volan fără permis și cu plăcuțe de înmatriculare false

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Viața lui, dar și a participanților la trafic, în pericol. Un tânăr de 24 de ani localitatea Sărmășag este cercetat penal după ce a condus, fără permis, o maşină cu numere false de înmatriculare. Acesta a fost oprit în trafic, de poliţişti, pe raza localității


Vineri, 28 iulie a.c., la ora 16.30, pe Drumul Județean 108 F, în localitatea Sărmășag, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au oprit pentru contol un autoturism, condus de un localnic de 24 de ani, care circula haotic și care avea montată în partea din față a autoturismului o plăcuță cu un număr de înmatriculare, diferită de cea montată în partea din spate a autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este radiat din circulație și conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

You may also like

Leave a Comment