Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din Maramureş, urmărit de poliţiştii sălăjeni, pentru că nu s-a conformat semnalelor acustice și luminoase din trafic

by Mihai POP
0 comment 24 views
A+A-
Reset

După o cursă ca în filme, în toiul nopţii prin municipiul Zalău, oamenii legii au identificat „şoferul” – un bărbat de 34 de ani din Sighetu Marmației, care condusese un autoturism fără permis, pentru ca apoi să refuze recoltarea probelor biologice. Pentru faptele sale, poliţiştii sălăjeni au întocmit dosar penal

La data de 16 octombrie, la ora 02:45, polițiștii  Biroului Rutier au încercat să oprească în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazul, din Zalău,  folosind semnalele acustice și luminoase, un autovehicul ce circula în zona Cuprom.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalelor și și-a continuat deplasarea înspre localitatea Crișeni.

La volanul autovehicului a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din Sighetu Marmației (județul Maramureș), care le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile franceze, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, șoferul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, în perioada 24.08-21.11. 2021.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru conducere fără permis și refuz de recoltare probe biologice.

You may also like

Leave a Comment