Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din comuna Românași, urmărit național, condamnat la închisoare pentru vătămare corporală, găsit de polițiști

Doi bărbați din localitatea Romita, comuna Românași, au fost condamnați la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Cei doi bărbați au fost conduși la Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepselor la care au fost condamnați

by Mihai POP
0 comment 566 views
A+A-
Reset

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale au pus în executare un mandat, emis de Judecătoria Jibou pe numele unui un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Romita, comuna Românași.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

De asemenea, la data de 20 iunie a.c., la ora 12.00, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat și încarcerat un tânăr de 25 de ani, din localitatea Romita, urmărit național.

Pe numele acestuia, Judecătoria Jibou a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Cei doi bărbați au fost conduși la Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepselor la care au fost condamnați.

You may also like

Leave a Comment