Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din comuna Bălan reținut după ce a agresat un bărbat

by Mihai POP
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce l-a agresat pe un bărbat de 40 de ani din Baia Mare, în timp ce se afla în fața une societăți comerciale din localitatea Gâlgău Almașului


Vineri, 7 iulie a.c., la ora 02.00, în urma administrării probatoriului, polițiștii Postului de Poliție Bălan au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 28 de ani, din comuna Bălan, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Bălan îl bănuiesc pe acesta că, la data de 6 iulie a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din localitatea Gâlgău Almașului, ar fi agresat fizic un bărbat de 40 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Postului de Poliție Bălan continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 28 de ani.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment