Responsive Menu
Add more content here...


Tânăr din Chieșd, drogat, gonea pe șosea cu peste 100 la oră în localitate

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Un tânăr de 19 ani, din localitatea Chieșd, a fost prins circulând pe D.N. 1 F, în zona localității Sărmășag, cu viteza 102 km/h, pe un drum unde viteza maximă e 50 km/h. Tânărul era și drogat


Luni, 3 iulie a.c., la ora 00.54, pe D.N. 1 F în localitatea Sărmășag, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliției județean Sălaj au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din localitatea Chieșd, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 102 km/h, înregistrată radar, în zona de limitarea a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul de 19 ani ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

You may also like

Leave a Comment