Tânăr de 23 de ani arestat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată

by Mihai POP
0 comment 113 views
A+A-
Reset

Un bărbat de 35 de ani a fost victima unei agresiuni marți noaptea, în timp ce se afla într-o locuință din municipiul Zalău, mai exact unde locuiește cu chirie, când un tânăr l-ar fi amenințat cu acte de violență și ulterior agresat fizic, care mai apoi i-ar fi sustras 400 de lei din buzunar. Prins în scurt timp de polițiști, autorul va sta după gratii pentru următoarele 30 de zile


Marți, 16 ianuarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Zalău, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La aceeași dată, la ora 02.18, polițiștii din Zalău au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Zalău, unde locuiește cu chirie, ar fi fost amenințat cu acte de violență și ulterior agresat fizic de tânărul de 23 de ani, care i-ar fi sustras 400 de lei din buzunar.

Astăzi, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au prezentat pe tânărul de 23 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!