Tânăr de 18 ani prins fără permis la volanul unei mașini: Polițiștii îl cercetează și pe bărbatul care i-a încredințat mașina

Un tânăr de 18 ani a fost prin la volan fără permis prin Ciocmani, un sat aparținător comunei Băbeni. Autoturismul îi fusese încredințat de un bărbat de 38 de ani, aflat cu el

by Mihai POP
0 comment 912 views
A+A-
Reset

Miercuri, 7 februarie a.c., la ora 23.40, pe drumul comunal 29, în localitatea Ciocmani, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou au depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din Nușfalău, în timp ce conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a-l conduce, de un bărbat de 38 de ani, din comuna Băbeni.

Polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou au întocmit în cauză, câte un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei personae despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

You may also like

Leave a Comment