Responsive Menu
Add more content here...


Tămăşeu Bihor, două rezultate pozitive în aceeaşi zi. REZULTATELE meciurilor amicale de minifotbal

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Venită de la peste 100 km, gruparea din Bihor a susţinut două partide amicale în aceeaşi zi. După ce a câştigat cu 4 – 0 amicalul cu Bad Boys, Tămăşeu Bihor a obţinut o remiză în confruntarea cu River Plate

Pentru perioada următoare, autorităţile au anunţat mai multe etape de relaxare, astfel că din această vară, şansele sunt mari ca să poată fi reluate competiţiile de minifotbal fără ca echipele să fie obligate să îşi testeze jucătorii pentru  COVID-19.

În aceste condiţii, echipele sunt aşteptate la pregătire, deoarece în momentul în care vor apărea condiţiile de reluare a competiţiilor de  amatori fără teste, Comisia de Organizare va da drumul la competiţiile oficiale. Pentru a pregăti echipele pentru sezonul viitor, Comisia de Organizare a Campionatului de Minifotbal are în vedere organizarea unor competiţii oficiale în vară, este vorba de Cupa României şi Cupa Sălajului.

Şi în ultima săptămână, la Baza Sportivă Onix au avut loc 12 partide amicale. Tămăşeu Bihor a fost din nou prezentă şi de data aceasta  a disputat două amicale în aceeaşi zi. A reuşit două rezultate pozitive, iar după ce a câştigat  cu 4 – 0 în faţa celor de la Bad Boys, bihorenii au remizat cu River Plate.

Două amicale a disputat şi Brădet SQD, care a pierdut la limită cu Jack Boys, dar s-a răzbunat pe Juniorii Creaca, în poarta căreia a marcat de 16 ori. Gruparea din Brădet s-a impus cu 16 – 4 şi a reuşit scorul săptămânii la Baza Sportivă Onix.

Răzbunătorii a practicat un joc bun în disputa cu Unirea Hereclean, pe care a câştigat-o cu 5 – 2, iar Ianus a trecut cu 4 – 1 de Cetăţenii.

Unirea Hida a trecut cu 5 – 3 de Dodecor Cehu Silvaniei, iar tot 5 goluri a marcat şi Spartacus, în confruntarea cu Tablo Print.

Lupii Racâş a acuzat unele lipsuri la nivel de lot, iar în aceste condiţii a suferit o înfrângere la scor cu Sport Boys. BT Royal – Milionarios a fost un joc de “care pe care”, în care s-au marcat 13 goluri. Câştig de cauză a avut Milionarios, care s-a impus cu 7 – 6. Cu Raul Zdroba şi George Marian în formă,  Tenaris a trecut cu 7 – 5 de Salvarea Zalău, într-un joc spectaculos.

Poate cel mai spectaculos amical din ultima săptămână a fost cel dintre Sporting Peceiu şi  Michelin Cord, care s-a incheiat cu un egal “nebun”, scor 7 – 7. Sergiu Ardelean a fost cel mai bun marcator la Sporting Peceiu, cu patru goluri, iar de la Michelin Cord în evidenţă a ieşit Vlad Hendea, cu cinci reuşite.

Rezultatele şi marcatorii meciurilor amicale din ultima săptămână:

Tămăşeu Bihor – Bad Boys      4 – 0

Au marcat: Kovacs Norbert (2), Mihai Mărunţelu şi Alexandru Zadori

Jack Boys – Brădet SQD         3 – 2

Au marcat: Marcel Mureşan, Alexandru Dragonici şi Magyar Andrei, respectiv Marcel Mureşan (aut.) şi De Francesco Lorenzo

Tămăşeu Bihor – River Plate 1 – 1 

Au marcat: Kovacs Norbert, respectiv Alexandru Nerţan

Răzbunătorii – Unirea Hereclean 5 – 2

Au marcat: Sergiu Elekeş (3), Tudor Morar şi Ştefan Morar, respectiv Teodor Pojar şi Ştefan Morar (aut.)

 Cetăţenii – Ianus                              1 – 4

Au marcat: Vlad Dobocan, respectiv Andrei Ştirb (2) şi Cătălin Sabou (2)

Unirea Hida – Dodecor Cehu       5 – 3

Au marcat: Andrei Petruş (2), Alexandru Miclea, Ciprian Mitrea şi Bogdan Forna, respectiv Andrei Rob (2) şi Mihai Norbert

Sport Boys – Lupii Racâş                 9 – 5

Au marcat: Andrei Fărcaş (2), Marius Muntean (2), Alin Lazăr (2) şi Emil Păşcuţă, Nicolae Ogruţan şi Bogdan Fărcaş respectiv Ionuţ Pop (2), Cătălin Drăjan (2) şi Paul Souca

BT Royal – Milionarios                  6 – 7 

Au marcat: Octavian Ardelean (3), Mihai Mastan (2) şi Alin Todoruţ, respectiv Cristian Marincaş (3), Sorin Vlaicu (2) şi Viorel Mezei (2)

Spartascu  – Tablo Print                5 – 2

Au marcat: Alexandru Nerţan (3), Sergiu Elekeş şi Paul Nerţan, respectiv Rareş Gudea şi Cătălin Criste

Brădet SQD – Juniorii Creaca 16 – 4

Au marcat:  De Francesco Lorenzo (8), Mihai Bălăjel (4), Mihai Cristea (2), Alin Chiş (1) şi Mihai Antoniu, respectiv Teo Sabău (3) şi George Marian

Sporting Peceiu – Michelin Cord 7 – 7

Au marcat: Sergiu Ardelean (4), Paul Vedinaş (2) şi Iosif Iepure respectiv Vlad Hendea (5) şi Adrian Indrecan (2)

Tenaris – Salvarea Zalău               7 – 5

Au marcat: Raul Zdroba (4) şi George Marian (3), respectiv Raul Man (3) şi Gabriel Groza (2) 

You may also like

Leave a Comment