Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Ioan-Daniel Taloș, candidatul AUR pentru fotoliul de primar al Zalăului

Candidatul AUR la funcția de primar este Daniel Taloș. Acesta este căsătorit, are doi copii, și a luat hotărârea de a candida din dorința de a face bine cetățenilor din Zalău, după cum a declarat acesta

by Tiberius NICODA
0 comment 239 views
A+A-
Reset

Ioan- Daniel Taloș este candidatul AUR la funcția de primar al Municipiului Zalău, este căsătorit, are doi copii și a absolvit Facultatea de Științe Economice – specializare Management firmei din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Taloș Ioan- Daniel este antreprenor și a activat dintotdeauna în mediul privat. În prezent ocupă funcția de director comercial la o societate comercială.

Pentru Ioan-Daniel Taloș,  motivația care l-a determinat ca să candideze pentru postul de primar la Primăria Zalăului a fost rezumată în spusele sale astfel:

„ Nu-mi place la oamenii politici din zilele noastre că au făcut promisiuni de 34 de ani încoace, promisiuni pe care nu le-au respectat niciodată. (…) De ce este nevoie pentru orașul nostru? În primul rând, cred că este nevoie de o reducere a cheltuielilor ineficiente și nerentabile pentru bugetul local.

În al doilea rând trebuie folosite cât mai eficient resursele financiare ale bugetului local.

În al treilea rând, trebuie amenajată infrastructura locală, constant, lună de lună și nu doar odată la 4 ani când sunt alegeri locale.

În al patrulea rând , o mare nevoie pentru orașul nostru este amenajarea unor locuri de parcare.

În al cincilea rând, Zalăul are nevoie de o extindere a rețelelor de utilități pentru cetățeni.

În al șaselea rând este nevoia de a sprijini mediul de afaceri prin măsuri care să atragă tot mai multe firme care să-și desfășoare activitatea în orașul nostru. Nu în ultimul rând, aș dori ca impozitele pe proprietăți să fie stopate și nu să crească an de an ca și până acum (…)

Noi, AUR, putem să le implementăm în orașul nostru și le putem face cu ajutorul dumneavoastră și de aceea vă invităm să ne sprijiniți la vot pe 9 iunie votând AUR la Primărie și la Consiliul Local”, a declarat Daniel Taloș.

Incontestabil, administrațiile municipiului Zalău, cele trecute care au fost dar și actuala administrație au mai făcut câte ceva pentru oraș și pentru locuitorii săi, dar, trebuie să nu uităm că, până la urmă, oricare ar fi aleșii, aceștia sunt votați și puși în fruntea urbei și mai ales plătiți de către contribuabili să facă cât mai mult și cât mai bine. Ori, atâta timp, cât mai sunt lucruri și realizări de înfăptuit, oricăruia dintre cei care și-au propus să ducă starea socială și economică a municipiului și a locuitorilor orașului la un nivel superior trebuie acordatu-le un credit de încredere și șansă.

Principiile și viziunea candidatului AUR la fotoliul de la Primăria Zalăului, expuse în scurta sa descriere, induc ideea unei voințe nu doar politice și doar declarative, ci și a unei bune și determinate intenții de a aduce o schimbare, o îmbunătățire stării de fapt și actuale  din municipiul Zalău.

Desigur, la nivelul vorbelor și declarațiilor care se practică cu precădere în campaniile electorale, toate sunt bune și frumoase, însă, alegătorul, acela căruia i se cere votul trebuie ca să fie cel convins de atitudinea și de credibilitatea celui care este propus a fi ales .

Și dacă întrezărim că vine cineva ca și Ioan-Daniel Taloş, care spune că vrea și poate ca să facă pentru oraș și cetățenii săi mai mult, mai bine, mai logic și cu mai bună rânduială în interes comun, ar trebui să reflectăm prin prisma omului și a ceea ce îl recomandă, dacă nu cumva aceasta să fie chiar cheia succesului alegerilor noastre.

Noi îi dorim succes și reușite și fie ca cei mai buni să câștige pentru bunăstarea și dezvoltarea municipiului Zalău și pentru locuitorii săi!

 

Material realizat de S.C. Sportul Sălăjean S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , CMF 21240330

You may also like

Leave a Comment