Responsive Menu
Add more content here...


Takacs Zoltan: Consilierul local ar trebui să reprezinte vocea cetăţenilor înainte de orice

by Stirile din Salaj
0 comment 189 views
A+A-
Reset

Mai ales înainte de interese politice sau de grup. Consilierul Local trebuie să asculte oamenii și să facă tot ce îi stă în putință pentru rezolvarea problemelor lor.

Cu aceste gânduri mi-am început mandatul de consilier local din partea USR acum 4 ani și tot cu acest obiectiv pornesc și acum pentru alegerile din 9 iunie.

𝐍𝐮 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭ă 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐫𝐢, 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭ă 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞!

În acest spirit, împreună cu colegii mei consilieri locali de la USR, am avut un program permanent de audiențe (online), am fost prezenți de câte ori cetățenii ne-au solicitat pentru a-i sprijini în rezolvarea diferitelor situații, am fost mereu aproape.

Sunt optometrist, profesie înrudită cu cea de oftalmolog, ceea ce mă face să fiu înclinat către a-i ajuta pe oameni să le fie mai bine. În paralel, activez ca antreprenor de mai bine de 15 ani, timp în care m-am confruntat cu toate neajunsurile sistemului din România.

Am convingerea, însă, că lucrurile pot fi schimbate, dacă nu stăm deoparte, dacă ne facem fiecare bine treaba în comunitatea lui, dacă suntem perseverenți și de bună-credință, dacă ne dorim cu adevărat să trăim civilizat într-un oraș și într-o țară moderne.

Am tratat cu toată seriozitatea și implicare orice sesizare primită – de la ocuparea spațiului pietonal sau a pistelor de biciclete de către mașini, din cauza lipsei parcărilor, de la asigurarea iluminatului public pentru creșterea siguranței cetățenilor în cartiere sau întreținerea spațiului verde până la susținerea proiectului take a bike sau inițierea unui Birou on-line prin formular USR pe timpul pandemiei, pentru toți cetățenii care au avut nevoie de mine, a accesului liber al elevilor în curtea școlilor după program sau a dublării parcărilor împreună cu colegii mei… etc.

”Au furat, dar au și făcut!” este concepția la care îmi doresc să renunțe zălăuanii, dar și toți românii.

Hai să o înlocuim cu:

Să credem în schimbare, să nu avem nicio îndoială că merităm mai mult, fie doar și pentru că plătim impozite și taxe locale, dar mai ales pentru că vrem o viață civilizată pentru familia, prietenii, vecinii noștri.
Proiecte pentru păstrarea tinerilor în oraș prin locuri noi de muncă, adică atragere de investitori, și digitalizarea orașului se află în topul priorităților #AlianțeiDreaptaUnită la Zalău alături de rezolvarea problemelor de infrastructură și cele care țin de mediu.

Pe 9 iunie, împreună cu colegii din Alianța Dreapta Unită, singura structură politică cu adevărat de dreapta, după ce social-democrații și liberalii au deveni unul și același lucru, propunem proiecte de modernizare a României, de aliniere la standarde europene, de ieșire din zona pomenilor electorale și a trebii de mântuială.

Gabriela Carmen Olar, candidatul Alianței Dreapta Unită, o persoană care nu se teme să spună lucrurilor pe nume și să ia atitudine, poate aduce schimbarea la Zalău din funcția de Primar.

Alături de o echipă puternică de consilieri locali urmează un nou început pentru orașul nostru.

Takacs Zoltan – consilier municipal USR

You may also like

Leave a Comment