Tadici reacţionează în cazul Andreea Bujor – ⁠”Indisciplina de noapte a dus-o la echipa de tineret. Oricum, ea nu se poate transfera gratis de la Zalău nici din vară”

by Călin ONICAŞ
0 comment 114 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la HC Zalău vrea astfel să le reamintească celor care se interesează de serviciile handbalistei de 22 de ani că Bujor se va transfera doar în schimbul unei sume de bani, asta chiar şi atunci când contractul ei cu gruparea sălăjeană va expira

Pentru noi, iubitorii handbalului din Sălaj, e dureros când echipa noastră pierde o altă handbalistă talentată, despre care şi Gheorghe Tadici spunea că poate ajunge o nouă Valeria Motogna.

Pentru cazul Andreea Bujor, clubul anunţă că jucătoarea a fost sancţionată din cauza mai multor acte de indisciplină – comportament neadecvat, de lipsă de implicare la antrenamente şi la meciuri, dar şi că ar fi sfidat pe toată lumea, mai ales după ce a decis de capul ei să părăsească stabilimentul unde sunt cazate toate jucătoarele. De cealaltă parte, apropiaţii handbalistei spun că adevăratul motiv a fost acela că Andreea Bujor nu a dorit să îşi prelungească angajamentul scadent în vara anului 2024.

Şi nici nu mai contează prea mult cine a greşit mai mult sau mai puţin. Cert este că Andreea Bujor a fost exclusă din lot şi trimisă la echipa de tineret.

Şi în acest moment, ea se pregăteşte sub comanda antrenoarei Vali Motogna. Clubul ar fi de acord cu o despărţire în schimbul unei sume de 25.000 de euro, dar cine ar da atâţia bani, când Andreea Bujor va deveni în vară jucătoare liberă!?

Gheorghe Tadici a ţinut să sublinieze că, nici în vara viitoare, jucătoarea nu va putea fi transferată gratis, deoarece trebuie plătită grila de formare – ar fi vorba despre o sumă de 7.500 de euro, handbalista având sub 23 de ani.

“Nu s-a discutat cu nicio jucătoare despre o posibilă prelungire de contract, cu atât mai mult cu Andreea Bujor. ⁠Indisciplina de noapte şi randamentul din această toamnă au dus-o la echipa de tineret. Ea nu se poate transfera nici din vară gratis, chiar dacă îi expiră contractul, pentru că intra în Regulamentul FRH şi anume are grila de formare, care trebuie achitată clubului nostru”, a precizat Gheorghe Tadici pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean care va apărea vineri, 29 decembrie.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!