Responsive Menu
Add more content here...


Szabo Krisztina va arbitra finala Cupei României la fotbal feminin dintre „U” Olimpia Cluj şi Carmen Bucureşti

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 158 views
A+A-
Reset

Arbitrul sălăjean se află la cea mai importantă delegare de la promovarea în lotul arbitrilor de Liga a II-a. Szabo Krisztina va oficia partida ce va avea loc pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti


În urma cu aproximativ o jumătate de an, Szabo Krisztina a promovat în lotul arbitrilor de Liga a II-a. La doar câteva luni distanţă, perioadă în care a oficiat la mai multe jocuri oficiale din ligile superioare, tânăra „arbitră” din Crişeni se află în faţa celei mai importante delegări.

Astfel, Szabo Krisztina a fost delegată să arbitreze finala Cupei României la fotbal feminin dintre „U” Olimpia Cluj şi Carmen Bucureşti.

Partida va avea loc duminică, 11 iunie, începând cu ora 13.00, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti. Este cel mai important meci al finalului de sezon şi din fotbalul feminin.

După ce şi-a adjudecat al 12-lea titlu de campioană, „U” Olimpia Cluj vrea să realizeze dubla şi să pună mâna şi pe trofeul Cupei României.

Pentru această partida, „centralul” Szabo Krisztina va fi ajutat de asistenţii Marilena Nan (Alexandria) şi Ana Puşcaşu (Iaşi). Arbitru de rezervă este Roxana Timiş (Sibiu).

Observator de arbitri va fi Irina Mirt (Bucureşti), în timp ce observator de joc o să fie Raluca Şerban (Bucureşti).

You may also like

Leave a Comment