Responsive Menu
Add more content here...


Sute de locuri de muncă vacante la nivel național, dar și în rețeaua EURES

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 113 locuri de muncă

by Mihai POP
0 comment 210 views
A+A-
Reset

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat(49), tapiţer(10), tamplar(10), electrician(5), confecţioner articole din textile(5), constructor/zidar(4), instalator(4), șofer autoturisme/camionete(2), operator spălător textile(1), mecanic utilaj(1) și maistru/tehnician constructor(1).

Din cele 113 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, trei sunt adresate persoanelor cu studii de licenţă(inginer construcţii civile şi industriale) iar 110 sunt pentru persoane cu studii medii(sudor, electrician, mecanic, tapiţer, tamplar, constructor/zidar, șofer, muncitor necalificat, etc).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

179 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 179 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Norvegia – 57 locuri de muncă pentru: muncitori acvacultură; tinichigiu auto; mecanici auto camioane şi echipamente grele;

Olanda – 39 locuri de muncă pentru: șofer autobuz; lucrător la fermă de legume organice; muncitor necalificat în cultivarea iederei; muncitor în producție cu bulbii de flori; lucrător în producţia alimentară;

Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor;

Belgia – 26 locuri de muncă pentru: bucătar; muncitor necalificat în agricultură;

Germania – 13 locuri de muncă pentru: lucrător în producţie – procesare produse din carne; sudor;

Finlanda – 7 locuri de muncă pentru: tapiţer de mobilă; instalatori de ascensor;

Irlanda – 6 locuri de muncă pentru: îngrijitor persoane; lucrător în industria cărnii;

Estonia – un loc de muncă pentru: îngrijitor persoane; lucrător în industria cărnii.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

You may also like

Leave a Comment