Responsive Menu
Add more content here...


Sute de locuri de muncă pregătite pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura la Cercul Militar din Zalău, începând cu ora 09.00

by Mihai POP
0 comment 383 views
A+A-
Reset

Până în prezent, au confirmat participarea la bursă 15 agenţi economici, oferind în total 220 locuri de muncă din care 6 sunt pentru persoane cu studii superioare.

Cele mai multe locuri de muncă oferite pentru persoanele cu studii medii sunt în meseriile de: operator producție, operator manipulare pachetizare, operator CND EMI, operator CNC, electrician, bucătar, ajutor de bucătar, barman, ospătar, electromecanic, tehnician electronică, operator prelucrare cauciuc, stivuitorist, mecanic, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, mecanic auto, designer vestimentar, croitor confecționer, asistent manager și muncitor necalificat.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile posturi de economist, inginer și șef compartiment tehnic.

Menționăm că, vor participa la Bursă și reprezentanți ai MApN cu ofertă de locuri de muncă în cariera militară: ofițeri, subofițeri, maiștri militari, soldat gradat profesionist, rezerviști voluntari, jandarmi, ofițeri/subofițeri/pompieri.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Subliniem că participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori.

Alte informații pot fi găsite pe site-ul agenției: www.salaj.anofm.ro.

You may also like

Leave a Comment