Suspiciune de crimă. Cadavrul unui cetățean originar din Republica Moldova a fost descoperit într-un imobil din Zalău

În această dimineaţă, cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o casă din municipiul Zalău. Atât în interior, cât şi în curtea imobilului au fost descoperite urme de sânge, astfel că există suspiciuni cu privire la infracțiunea de omor. Cazul a fost preluat de un procuror

by Mircea ARDELEAN
0 comment 7.9K views
A+A-
Reset

Alarma a fost dată de un cetăţean ce locuieşte în cartierul Traian, din municipiul Zalău. Sâmbătă, 10 februarie, dis de dimineaţă, acesta ar fi remarcat faptul că mai multe becuri merg în continuu pe proprietatea unui vecin de pe strada Narciselor – atât în curte, cât şi în casă. Situaţia a rămas neschimbată şi în timpul zilei, astfel că omul a intrat la bănuieli şi a sunat la 112.

Din păcate, suspiciunile cum că acolo s-ar fi întâmplat ceva grav s-au adeverit. În jurul orei 10.00, la faţa locului s-au deplasat echipaje de la poliţie, pompieri şi ambulanţă. În casă, echipajele de intervenţie au descoperit cadavrul proprietarului, este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani.

“În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, a fost descoperită o persoană decedată într-o locuinţă din Zalău. Mai multe nu putem spune, deoarece cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, a menţionat Diana Bonţe – purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Cadavrul a fost depus la IML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.

În acest caz există suspiciuni privind săvârșirea infracțiunii de omor. Surse din cadrul anchetei susţin faptul că, atât în curtea imobilului, cât şi în interiorul casei, ar fi fost descoperite urme de sânge.

Cel mai probabil că, în cursul nopţii trecute, acolo ar fi avut loc o răfuială. Cercetările vor stabili mai exact ce s-a întâmplat.

Mihai – bărbatul decedat  – era cunoscut în comunitate.  Originar din Republica Moldova, acesta a ajuns pe meleagurile noastre după Revoluţie, ca şi comerciant. El era unul dintre “ruşii de la piaţă”.

Moldoveanul s-a stabilit la Zalău, unde s-a căsătorit şi unde a construit o casă frumoasă. Mihai avea o fată în vârstă de 26 de ani.

“Tatăl meu, o să te iubesc mereu. Nu am cuvinte, tată. Ai luat inima din mine, o să te iubesc toată viața mea. Nu pot să cred…  😭😭😭“, este mesajul plin de durere pe care fata l-a postat azi pe reţelele de socializare. 

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!